INGREDIENTE:
500g gnocchi de cartofi
250g muschiulet de porc (sau piept de pui)
3 catei de usturoi
doua linguri ulei de masline
1 conserva rosii (decojite) in bulion (sau sos de rosii)
1 lingura de ierburi de provence
sare si piper dupa gust
Carnea taiata cubulete de marime potrivita se caleste in uleiul incins, se adauga conserva de rosii si condimentele. La final se adauga usturoiul taiat feliute si gnocchi care in prealabil au fost fierti in apa cu sare. Se mai tinu 5 min la foc mic.
In farfurie se pot orna cu putina verdeata (mie imi era prea foame si nu am mai avut rabdare de fineturi de acest gen).
Se serveste calda. Pofta buna!
am incercat si a iesit bun - retele cu sos de rosii sint preferatele mele
sa mai faci!
Multumesc pentru incredere si aprecieri. Si mie imi plac mancarurile cu sos de rosii. De fapt sunt innebunit dupa sosul de rosii in sine :)
Sper sa incerci si alte retete si astept in continuare parerile tale.