INGREDIENTE:
500g ciuperci (champignon) mici si foarte mici
4 rosii medii
2 cepe potrivite
4-5 felii de slaninuta taiate marunt
9-10 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel
100g cascaval
sare, piper cu lamaie (se poate folosi si mix de piper) dupa gust
Slaninuta se caleste in vasul wok iar cand s-a topit se adauga ceapa taiata marunt. Se amesteca pana ceapa devine aurie, moment in care se pun piciorusele de ciuperci taiate cubulete si condimentele. Cand compozitia este calita se rastoarna intr-un vas de ceramica smaltuit. Peste aceasta se aseaza palariile ciupercutelor, verdeata tocata marunt, usturoiul feliat, rosiile taiate in sferturi si se baga la cuptor pentru circa 20-25 minute. Primele 15 minute se acopera vasul pentru ca ciupercutele si rosiile sa-si lase zeama. Se presara cascavalul ras si se lasa la cuptor, fara capac, pana se rumeneste.
Se serveste imediat, totusi fiti foarte atenti pentru ca frige :)
Pofta buna si La Multi Ani!
0 Comentarii.