INGREDIENTE:
o cutie cu caise deshidratate (la celofan)
jumatate de pulpa de curcan dezosata taiata cubulete potrivite
jumatate de pahar de vin alb
1 lingurita de faina
2 linguri de zahar
2 linguri de sos de soia
patrunjel tocat pentru aspect
1 lingura de ulei
Se tin cam 2 ore caisele sa se rehidrateze.
Se perpeleste carnea in ulei dupa care se pune un pahar de apa, vinul alb, un pic de sare. Se lasa sa fiarba si sa scada apa. Intre timp se pun caisele taiate peste carne si se lasa circa 4-5 minute. Se scot caisele si carnea si se pun intr-o cratita de ceramica (lasati sosul in vas). In sosul de la carne si caise se adauga sosul de soia, zaharul si faina si se lasa la fiert circa 5 minute. Se toarna sosul in vasul de ceramica si se baga la cuptor sa scada sosul (dar nu de tot). La final se pune patrunjel tocat de aspect.
Pofta buna.
Multumiri Lilianei
0 Comentarii.