INGREDIENTE:
3 fileuri de pangasius (se gaseste la Selgros)
o capatana jumate de usturoi
sare, piper, boia dulce, cimbru, rozmarin, oregano dupa gust
Usturoiul se curata. 4 catei de usturoi se taie feliute, restul se piseaza ca pentru mujdei, se freaca cu sare si se pune intr-o tava in care a fost pusa apa (aproximativ cat ar trebui sa acopere fileul de pangasius). In apa cu usturoi si sare se pune fileul de pangasius si se lasa la patruns circa 15 minute. Dupa cele 15 minute fileul se scoate din tava si se pune pe o farfurie unde este presarat cu celalalte condimente (piper, boia dulce, cimbru, rozmarin si oregano). Usturoiul taiat feliute se adauga si el peste condimente. Fileul se "impacheteaza" si se inveleste in folie de aluminiu, dupa care se pune inapoi in tava. Folia se inteapa cu o scobitoare. Se da la cuptor 20 de minute. Se lasa sa sa raceasca putin si se serveste cald.
Pofta buna.
(Sorinache multumesc pentru reteta)
Ahhhh pangasius....cu rozmarin si usturoi. As manca si de 2 ori pe saptamana macar :D