Multumesc Mihaela pentru reteta si poze. Sunt convins ca a fost foarte buna.
1 telina
1 pastarnac
2 morcovi
2 cepe - taiate marunt (cubulete mici)
2 cartofi - cubulete potrivite
3 galbenusuri
zeama de la 3 lamai
400 ml smantana
o caserola de piept de pui
sare, piper negru
cateva fire de mararDupa ce s-a fiert pieptul de pui (aveti grija sa luati si spuma pe care o lasa carnea), l-am scos din zeama am adaugat legumele...
apoi am taiat carnea cuburi.
Spre final am amestecat galbenusurile cu smantana...
am luat zeama din ciorba si am pus peste amestecul de oua si smanatana ca sa o aduc la aceeasi temperatura (amestecati cu un tel rapid si aveti grija sa nu coaceti oul). Cand au ajuns la aceiasi temperatura am adaugat amestecul in oala cu ciorba. Am pus si cateva boabe de piper negru. Si apoi am pus si zeama de la lamai. Dupa ce am oprit focul am pus deasupra mararul taiat.
Pofta buna.
0 Comentarii.