Daca tot am inceput-o pe directia "Sa mancam sanatos" pai hai si acum sa-mi fac repede ceva bun din ingrediente naturale. Si asa deci si prin urmare:
1 telina
1 morcov
1 ardei capia
cativa castraveciori murati
250g de piept de pui
1 paharel de 150g de iaurt
1 lingura ulei de masline
1 lingurita de otet de mere
sare si piper proaspat macinat
cateva frunzulite de patrunjel pentru decor
Am curatat si spalat telina, morcovul si le-am dat pe razatoarea mica (as fi dat pe razatoarea mare, dar daca asta avem, asta folosim) si le-am pus intr-un castron mai maricel. Ardeiul capia l-am spalat, curatat de cotor si samburi, l-am taiat cubulete, castraveciorii i-am taiat si pe ei feliute potrivite spre mari (sau rotite... nu prea stiu cum sa le zic...) - rezultatul a ajuns in castron peste telina si morcov. Piptul de pui se prajeste pe gratar, fara ulei si dupa ce se face se taie bucatele marunte si directia castron (eu am avut o bucata de piept de pui prajit de aproximativ 150g). Dressingul care, ca si in alte dati am facut un dressing prin amestecarea iaurtului, uleiului, otetului, sarii si piperului, l-am in castron peste celelalte ingrediente si am amestecat cu incredere.
Am pus intr-o farfurie, am ornat cu cateva frunze de patrunjel si "Pofta buna!"
Recomand! ;) big like!