INGREDIENTE:
o jumatate de ardei gras sau capia
o jumatate de ceapa
o jumatate de andiva
250g fusilli de orez
2 linguri de sos picant dulce si acru (se gaseste la Selgros)
2 linguri de sos de soia
2 lingurite de amidon
240g surimi
ulei de masline
Se pun fusilli la fiert conform indicatiilor de pe ambalaj, iar dupa fierbere se racesc sub jet de apa rece. Ardeiul se taie patratele de marime potrivita, ceapa si andiva se taie rondele. Legumele se calesc la foc mic, dupa care se adauga fusilli si sosul picant dulce si acru. Intr-un pahar cu apa rece se dizolva amidonul si se adauga sosul de soia, apoi intreaga compozitie se toarna in vasul wok. Se amesteca continuu la foc iute pana se ingroasa sosul, dupa care se adauga surimi taiati cubulete de marime potrivita, amestecand timp de 5 minute la foc mediu.
Se serveste imediat. Pofta buna.
0 Comentarii.