INGREDIENTE:
2 cartofi mari
2 linguri de ulei de masline
1 conserva cu carne de vita in suc propriu
ierburi a la provence, piper, delicat
Cartofii se curata si se taie cuburi, se clatesc si se pun la fiert in apa cu uleiul si condimentele. Dupa ce au fiert, se scurg, avand grija sa lasam pe fundul oalei putina zeama si verdeata. Amestecam carnea de vita cu cartofii.
Mancarica se poate manca cu o salata de varza cruda, o salata de castraveti murati sau salata asortata de muraturi.
Se serveste calda. Pofta buna.
foooooooooooooooooooooarteeeeeeee naspa
are un gust ingrozitor
ceva mai complicat nu sti sa faci
bunutz rau
iam iam iam ... mie mi-a placut foarte mult gustul
toate mancaricile de pe acest site trebuiesc incercate ... nu veti regreta ... felicitari bucatarului!!!
DA NIMIC NU INTELEG DIN CE AI SCRIS NU STI SA EXPLICI MAI BINE??