Banane prajite cu ciolan afumat

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:
6 banane (trebuie sa fie mai tari, dar nici verzi)
1 ciolan afumat
1 ceasca cu sos de rosii
putin zahar si putina faina

Ciolanul se pune la fiert in oala minune. In acest timp, banenele se lasa in coaja si se taie in jumatati si se pun in tigaie la prajit in putin ulei de masline. Dupa ce se fac pe o parte, intorceti bananele si puneti putin zahar pe partea prajita a bananei. Acesta se va carameliza si va da un gust mai bun bananei. (Aveti grija ca zaharul sa nu ajunga in tigaie pentru ca va fi foarte dificil de curat). Intre timp ciolanul a fiert, se scoate de pe os, se marunteste si se pune intr-un vas. Dupa ce ati terminat de prajit bananele, le decojiti si le asezati peste ciolan. In vasul in care ati prajit bananele puneti doua polonice din zeama in care a fiert ciolanul, la care mai adaugati sosul de rosii. Pentru a ingrosa putin sosul se adauga putina apa cu faina.

Puneti sosul peste ciolan si banane.

Serviti cald... Delicios... Pofta buna!

  1. :grin: Looks grate.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.