Cartofi cu carne de vita in suc propriu

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:

2 cartofi mari
2 linguri de ulei de masline
1 conserva cu carne de vita in suc propriu
ierburi a la provence, piper, delicat

Cartofii se curata si se taie cuburi, se clatesc si se pun la fiert in apa cu uleiul si condimentele. Dupa ce au fiert, se scurg, avand grija sa lasam pe fundul oalei putina zeama si verdeata. Amestecam carnea de vita cu cartofii.

Mancarica se poate manca cu o salata de varza cruda, o salata de castraveti murati sau salata asortata de muraturi.

Se serveste calda. Pofta buna.

  1. foooooooooooooooooooooarteeeeeeee naspa
    are un gust ingrozitor
    ceva mai complicat nu sti sa faci

  2. bunutz rau
    iam iam iam ... mie mi-a placut foarte mult gustul
    toate mancaricile de pe acest site trebuiesc incercate ... nu veti regreta ... felicitari bucatarului!!!

  3. DA NIMIC NU INTELEG DIN CE AI SCRIS NU STI SA EXPLICI MAI BINE??

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.