Cand te apuci de gatit mancaruri asiatice te lovesti inevitabil de urmatoarea problema: ingredientele se gasesc greu, rar si sunt scumpe. Prin cautarile noastre (Monika duce tot meritul pentru gasirea acestui magazin) am descoperit magazinul Ki-Life la Piata Amzei. Este cam singurul magazin care ofera o gama bogata de produse, la preturi accesibile si la care sa nu trebuiasca sa strabati tot Bucurestiul. De aici am cumparat si acest condiment care l-am folosit la mancarica asta - Curry rosu Kaang Daeng.
o bucata de piept de curcan de aproximativ 400g
2 ardei grasi verzi
un plic de Curry rosu Kaang Daeng
150g lapte de cocos
3 linguri de ulei de masline
Am incalzit uleiul in vasul wok, am adaugat condimentul pe care il amestecasem bine cu laptele de cocos si am lasat la foc 3 minute pana a aparut la suprafata un strat de ulei. Am pus si pieptul de curcan taiat cubulete. Dupa 5 minute, cand carnea se gatise, am pus si ardeiul gras si el taiat nu tocmai marunt. Am mai amestecat maxim 1 minut si am luat vasul de pe foc.
Am ornat si am servit mancarea calda cu orez salbatic fiert.
0 Comentarii.