Cred ca sunt cativa ani buni de cand nu am mai mancat friganele. Cum aveam o pofta teribila de friganele mi-am propus ca dimineata urmatoare sa le fac sa le manancam impreuna cu Victoria. Friganele au facut micul dejun senzational - si chiar si dupa micul dejun, Victoria a mai mancat bucatele reci pe post de mici gustari.
2 oua
putin lapte
5 felii de paine
ulei de masline sau unt (preferabil fara sare) pentru prajit.
Intr-un castron am batut oualele si am adaugat laptele. Am inmuiat feliile de paine in amestecul de oua si lapte - am intors de pe o parte pe alta pentru ca amestecul sa acopere felia in totalitate.
Am pus untul la incins intr-o tigaie si am prajit friganelele pe ambele parti la foc motrivit spre mare pana cand au prins culoare maroniu aurie.
Eu am mancat felia langa o cana cu lapte, iar Victoriei i-am taiat in felii suficient de mici sa poata sa apuce cu degetelele si sa bage in gurita.
0 Comentarii.