Aceasta mancarica am facut-o mai de mult dar nu am apucat s-o pun pe site, asa ca am uitat povestea ei - daca avea vreuna - si nu sunt genul care sa inventeze una, doar de dragul blogului. Asta am, asta dau. Si acum sa pornim cu reteta dupa cum zice si vorba "to inainte ca soldatul sovietic".
INGREDIENTE:
1 caserola de inimioare si pipote de pui
2 cepe mici sau una mare
jumatate de ardei gras rosu
cateva fire de patrunjel
250 - 300g fusilli (cam jumatate de pachet)
sare si piper dupa gust
2 pahare de apa (daca aveti supa cu atat mai bine)
ulei de masline
Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit alaturi de ardeiul gras taiat si el cubulete.
In momentul in care s-au calit, am adaugat inimile si pipotele (daca pipotele sunt mari puteti sa le taiat cam de marimea inimioarelor).
Am tocat patrunjelul si l-am pus in oala impreuna cu cele doua cani de apa.
In acest timp am fiert fusilli conform indicatiilor de pe pachet, i-am scurs de apa si i-am clatit cu apa rece, dupa care i-am pus in oala.
Am acoperit oala cu un capac si am lasat la fiert la foc potrivit inca 30 de minute.
Pofta buna.
Eu nu citesc reţete, doar mănânc... şi mă declar absolut satisfăcută de prestaţia prietenului bucătar!
Bravo! Keep up the good work şi mai adu pe la serviciu lucruri de degustat!