Reteta e simpla, usor de facut si rezultatul intrece orice fel de asteptari.
5 cartofi spalati bine sub jet de apa si curatati cu o perie
250g kaiser
2 cepe rosii lunguiete
boia dulce cat cuprinde
doua varfuri de cutit de oregano
o lingurita de praf de ghimbir uscat
ulei de masline
o capatana de usturoi
4 felii de fleica
1 ardei iute uscat
un varf de lingurita de curry galben
jumatate de pahar de vin alb secCartofii au fost taiat sferturi (daca aveti cartofii mai mari ii puteti taia si mai marunt, dar nu ca pentru rate) si pusi in tigaie. Ceapa taiata si ea sferturi se pune peste cartofi.
Peste legume am pus boia dulce, oregano si praful de ghimbir.
Am pus uleiul si am frecat legumele in tava, dupa care am pus kaiser-ul taiat feliute.
Cu usturoiul curatat si tocat nu tocmai marunt am frecat fleica taiata felii sanatoase.
Am mai pus si boia dulce, sarea, piperul, ardeiul iute tocat, curry-ul si niste oregano.
Am frecat carnea cu condimentele si am asezat-o in tava langa cartofi, iar peste am pus ulei si vin.
Am acoperit tava cu folie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. Din pacate berile si vinul si ce a mai fost atunci nu ne-a permis sa facem si poza cand a fost mancarea gata.
Multumesc Tica pentru reteta
0 Comentarii.