Muschi de vita cu branza Camembert si dulceata de cirese amare

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:

2 bucati de muschi de vita
4 felii de branza Camembert
6 linguri de dulceata de cirese amare
sare si oregano dupa gust
ulei de masline

Muschiul de vita se freaca cu sare si oregano si se pune pe gratar. Dupa ce s-a facut, muschiul de vita se aseaza pe farfurie, iar peste el se pun feliile branza Camembert si se asezoneaza cu dulceata de cirese amare.

Se serveste fara garnitura. Pofta buna.

  1. Muschiul de vita se prepara asa:
    - se pune muschiul pe gratar si NU SE MISCA. Altfel se rupe carnea.
    - se intoarce dupa aprox 7 min
    - dupa ce s-a gatit, se opreste focul, se inveleste in folie de aluminiu si se pune la loc pe gratar unde se mai lasa aproximativ 10 min sa se fragezeasca

    Tot eu tre sa iti zic? :)

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.