Omleta cu ceapa si ghebe

Print Friendly, PDF & Email

INGREDIENTE:

2 oua
1 ceapa
telemea de oaie uscata
o mana de ghebe (daca nu aveti ghebe puteti sa folositi champignioane proaspete tocate nici prea prea nici foarte foarte)
3 catei de usturoi
sare si piper
ulei

Am "frecat" ghebele cu usturoiul curatat si pisat ca pentru mujdei. Am pus ceapa tocata in tigaie la calait. Cand ceapa a inceput sa se caleasca punem ouale batute cu malaiul, telemeaua rasa si ghebele. Eu am acoperit tigaia cu un ziar si am lasat la foc mic aproximativ 5 minute.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.