INGREDIENTE:
4 oua
1 ardei gras
1 ceapa
1 rosie
50g slaninuta (ardeleneasca de casa)
50g branza telemea de oaie uscata
sare, piper, cimbru si oregano dupa gust.
Ceapa se taie pestisori si se caleste alaturi de slaninuta, ardeiul gras tocat cubulete si rosia decojita si maruntita. Se bat oulele si se amesteca cu branza de oaie care a fost data pe razatoare sau taiata marunt si se pun peste legume si slaninuta. Cand compozitia este aproape gata se pun condimentele.
Recomand ca omleta sa se manance cu o salata de castraveciori murati in otet si paine prajita.
Pofta buna.
daca inlocuiesti branza de oaie cu cea de vaca e si mai buna :D nu de alta insa mie nu`mi place de oaie :D, in rest e geniala omleta.
PS: daca sunca e ardeleneasca atunci chiar ca te lingi pe degete.
N am pus niciodata slaninuta in omleta, o faceam cu sunca, dar sunt sigura ca aroma e muuult mai savuroasa. In weekend incerc si eu! :)