Dintr-o bucata de sunculita afumata de casa se taie aproximativ 7 sau 8 felii cat mai subtiri - pentru asta aveti nevoie de un cutit pentru mezeluri, foarte ascutit, cu lama lunga si subtire. Aceste felii se taie la randul lor in fasiute subtirele de maxim 1 cm lungime. Pastele (capellini numarul 1) se fierb conform indicatiilor de pe pachet, se scurg, se amesteca cu cateva linguri de sos pesto si cu o lingura de ulei aromatizat cu trufa. Se adauga sunculita, se amesteca si...
"Domnu' e servit!". Era sa cad de pe canapea... Nu mai poate omu' sa se uite linistit la un film ca e deranjat cu tot felul de mistouri... ce se intampla?! Cand m-am lamurit eu cum sta treaba am spus "Multumesc", m-am apucat de mancat si mi-am vazut de filmul meu in continuare.
Si uite asa am vazut un film bun si am mancat niste paste grozave. Sarumana pentru masa.
Bravo !
Au fost intradevar delicioase pastele astea! Trebuie neaparat s-o rog pe Monika sa mai faca.