INGREDIENTE:
2 bucati de piept de pui
2 cepe medii
2 morcovi
4 ardei capia
1 andiva
3 rosii
1 usturoi
1 legatura de patrunjel
2 linguri sos soia light
8 linguri ulei de masline
putin piper
Piptul de pui se dezoseaza (daca este cazul), se taie cubulete si apoi se frige in vasul wok la foc iute in 4 linguri de ulei, apoi se pune deoparte. In wok se adauga 4 linguri de ulei si se calesc pe rand, cca 3-4 min fiecare, legumele taiate. Ordinea este urmatoarea: ceapa, morcovul, ardeiul, andiva, dupa care se adauga pieptul de pui deja preparat. Apoi se mai adauga rosiile, usturoiul, 2 linguri de sos de soia, piperul. In acest timp se amesteca continuu 2-3 minute. La final punem patrunjelul tocat marunt.
Se serveste imediat. Pofta buna!
Multumiri lui Blondu'
Cred ca a fost foarte buna! Imi ploua in gura!