Quiche cu spanac

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediente:

4 oua
150 grame spanac
branza telemea (sau brie - dupa preferinta)
200 ml smantana pentru gatit
1 ardei rosu tocat
piept de pui gatit si tocat
sare, piper

Pentru aluat:

200 grame faina
100 grame unt
o ciupitura de sare
apa dupa ochi

Noi facem aluatul la robot (dupa care gogoloiul de aluat se tine o noapte la rece sau macar cateva ore bune).

Reteta e simpla si poate suferi variatiuni pe tema urmatoare:
se iau ingredientele, se amesteca intr-un bol mare si se toarna in tava rotunda de quiche peste aluatul fraged. Se introduce in cuptorul preincalzit.

Multumiri Valentinei

  1. Hei, buna reteta insa Vali, pune repede si reteta de aluat fraged. Mai sunt totusi oameni care nu o stiu :)

  2. Vali a trimis si cum a procedat ea cu aluatul.
    Multumesc frumos Andreea pentru comentariul tau.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.