INGREDIENTE:
5 bucati de rasol de vita
3 morcovi
2 cepe
1 ardei gras
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
1 tulpina de apio
1 telina
Se pune rasolul sa fiarba cu apa rece si se aduce in clocot, apoi se face focul mic, si se ia cu grija spuma cand este necesar. Cand carnea nu mai face spuma se adauga legumele bine curatate si spalate. Se pune capacul la oala minune si se lasa sa fiarba la foc mic circa o ora.
Cand este gata se scot legumele si rasolul si se pun deoparte, iar din zeama ramasa se pregateste o delicioasa supa de vita adaugand taitei fierti in prealabil.
Intr-o farfurie se aseaza cateva bucati de carne si legume, care se pot zdrobi cu furculita si amesteca cu putina maioneza si hrean ras si murat. Langa se poate servi cu salata de muraturi.
Pofta buna.
0 Comentarii.