"Dar... andive cu sfecla rosie..? cum a fost? eu nu-mi pot imagina combinatia. de fapt nu-mi pot imagina andivele decat in combinatie cu nuci, rucola, branza iute, otet balsamic, ulei masline, lamaie si cam atat. Ma rog, nu toate o data :)"
Acesta este comentariul unei prietene cand i-am povestit prima oara de aceasta salata minunta.
NU o recomand femeilor care alapteaza si care au copilul in perioada critica de colici. Noi am avut cateva nopti albe din cauza asta.
2-3 andive
1 sfecla rosie potrivita
cateva frunze de spanac
zeama de la o lamaie
2 linguri ulei de masline extravirgin
Spalati andivele si taiati-le "rondele".
Taiati sfecla rosie fiarta fasiute.
Puneti "rondelele" de andive si fasiile de sfecla in straturi (pentru ca va fi mai usor la amestecat) intr-un vas de Yena sau orice alt vas pentru salata.
Spalati spanacul, taiati-l si il puneti peste andive si peste sfecla. Adaugati si zeama de lamaie si uleiul, amestecati de cateva ori si gata. Puteti adauga si un praf de sare daca simtiti nevoia.
Se poate manca ca atare sau acompaniata de quinoa. Pofta buna!
0 Comentarii.