Vinete cu sos dulce de rosii

Print Friendly, PDF & Email

INGREGIENTE:
1 vanata potrivita
2 rosii
1 ceapa
1 lingura de amidon alimentar
1 lingurita de zahar
ulei de masline
sare, piper, cimbru si busuioc dupa gust

Vanata se cojeste, se taie rondele si se presara cu sare si se lasa la scurs 20 minute. In acest timp se caleste ceapa in uleiul incins. Se adauga rosiile taiate cubulete mici, sarea, piperul, cimbrul si busuoicul. Amidonul se dizolva intr-un pahar cu apa si se adauga la sos. Deasemnea se topeste si zaharul in putina apa si se adauga la sos. Se amesteca pana se ingroasa. Se prajesc vinetele si se pun vas Jena. Se aseaza un strat de vinete, un strat de sos.

Pofta buna.

Scrie si tu o vorbulita


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.